Skip to content

werkzaamheden

Onze activiteiten

Breed inzetbaar

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende werken, uitgezonderd dakwerk.

Verwarming en Ventilatie

Wij zijn gespecialiseerd in verwarming. Voor zowel woonhuizen, scholen en bedrijfspanden. Het aanleggen van complete stookruimten met de bijbehorende meet en regelinstallatie, radiatoren installaties en luchtverwarming behoort hierbij. Mooie warmte zoals vloerverwarming en designradiatoren zitten in ons leveringsprogramma.
Ook gecombineerde installaties bestaande uit een ventilator convector welke voorzien is van verwarming en koeling wordt steeds vaker toegepast. Hierbij is het hoge comfort een sterk kenmerk.

Sanitair:

Wilt u een nieuwe badkamer of keuken, dan is daar installatiewerk voor nodig. Wij leggen alle noodzakelijke leidingen en sluiten de hoofdelementen aan. Voor verdere afwerking werken wij samen met professionals uit andere vakgebieden. We helpen u bij het maken van een keuze.

Riolering en hemelwater-afvoer:

Het traditionele klein loodgieterswerk maakt deel uit van ons pakket. U kunt dus bij ons terecht voor het leggen van leidingen, binnenriool en andere afvoeren.

Klimaatbeheer:

Er is steeds meer vraag naar airconditioning. Niet alleen op kantoren, waar we vaak de wat ingewikkeldere systemen aanleggen. Ook bij mensen thuis is er behoefte aan extra koelte. Bijvoorbeeld in de slaapkamer. Daarvoor bieden wij oplossingen aan die binnen ieders bereik liggen. Van verrijdbare units tot splitunits in een of meer kamers.

Duurzame systemen

Duurzame energie, tegenwoordig een veelgehoorde kreet die vaak samengaat met rendement en milieu. Als installateur zijn wij er ons ter degen van bewust dat er binnen deze branche nog volop mogelijkheden zijn om het financieel gezien, maar tevens voor comfort en het milieu het aantrekkelijker en ”groener” te maken.

Installatiebedrijf van der Helm houdt de ontwikkelingen op deze markt dan ook constant nauwlettend in de gaten, en zijn daarnaast ook zeer actief in het aanbrengen van duurzame installaties.

Zo hebben wij de recente jaren diverse woonhuizen en villa’s voorzien van warmtepompen aangesloten op aardwarmte door middel van een ”gesloten bron”, zonneboilersystemen of gecombineerde systemen met een warmtepomp gecombineerd met zonne-energie. (folder Techneco Elga )

Mocht u meer willen weten over duurzame systemen nodigen wij u graag uit op een gesprek om u van onze expertise te overtuigen..

 

Klik hier voor offerte Elga lucht/water warmtepomp

Klik hier voor offerte Loria lucht/water warmtepomp

 

 

Zonneboilersystemen

Bespaar geld, fossiele brandstoffen en het milieu met de zonneboiler van HRsolar. HRsolar ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige zonneboilersysteem. mede dankzij de zelf ontwikkelde zonnecollector hebben HRsolar zonneboilers de hoogste opbrengst van Nederland. Daarmee zijn HRsolar zonneboilers uiterst succesvol om geld, energie en het milieu te besparen. Met deze zonneboiler gaat u voor het hoogste rendement.

Download hier de pdf met meer informatie

 

UITGELICHT

Klaar voor de
volgende stap?

MERKEN

Uitgelichte fabrikanten